Butikken / Om os

Hvem møder du i syhjørnet?

 
Karna Jørgensen er indehaver af Syhjørnet. Hun er uddannet lærer i beklædningssyning, specielt til aften og ungdomsskolen.
Har med stor fornøjelse undervist i 40 år.
Tager løbende efteruddannelse, indenfor faget.
Karna har fra september til maj mange kurser i de dertil indrettede lokaler, der ligger i umiddelbar forbindelse til butikken.
Der undervises både dag, aften og wekender.
 
 
 
 
 
  
Hanne Andersen har syet hele livet, og her derfor også stor erfaring inden for faget. Hun har syet alt, fra barbi, børne, under og overtøj, og syr nu mest til sig selv og børnebørnene.Hun kommer fra tøjbranchen og er virkelig god til at sætte farver og mønstre sammen, så hun er derfor også god til at hjælpe kunderne.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Karin Jacobsen er vores nyeste medarbejder. Karin er god til at vejlede kunderne, og har flair for at sætte farver og mønstre sammen. Hun har været inden for klinisk forskning som konsulent. Syr mest til sig selv og børnebørnene.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pia Nygaard der er uddannet på Magretheskolen, underviser også med stor succes i Syhjørnet. Hun er 41 år, og ser derfor det hele med lidt yngre øjne!
Der ud over har hun systue her, og tager imod alle reperationsopgaver, men syr også nyt, f.eks selskabskjolen eller skindtøj!
Hun har mange og meget forskellige opgaver.
Hun kan træffes mandag, tirsdag og torsdag kl. 10.00 til  kl. 15.00. Eller ring for aftale 22 76 54 47
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Syhjørnet | CVR: 96665652 | Askelundsvej 2 G, 3600 Frederikssund  | Tlf.: 61276099 | karna@sy-hjornet.dk